fbpx
Dark Mode Off / On
Smink & hår Tävlingar

En vinst från ICA MAXI Falun.

När livet varit i högvarv så har inte orken, eller kanske främst tiden funnits för att visa er saker. Därför får ni se den fantastiska vinsten jag hämtade för två veckor sedan idag. Massor med hårvård för mörkt hår, och tvålar och tandkräm. Du kan nog gissa att jag är glad över denna vinst ändå.

9 Comments

  1. Ohh vad roligt med vinsten, förtår att du vart glad för den. Mycket nytt och fräscht för håret. Snygg färg på håret också

  2. Wow vilken härlig vinst. Jag brukar försöka tävla i en del tävlingar och även om jag har en del svälj också ibland så har jag lyckats vinna vilket känns väldigt kul. Har du testat att tävla ut något själv nångång på bloggen? Sugen på det men brukar alltid köra instagram så är väldigt osäker på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: