Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vargens dag, vad är din åsikt om vargen?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker om hundar och därmed även vargar. En dröm skulle vara att få se en varg i sitt rätta element någon gång. Jag och Björn såg vargspillning förra våren och det var häftigt, har även sett vargspår. Men aldrig någon livs levande varg i skogen eller samhällen. Har sett vargar på ZOO men det är inte samma sak anser jag.

Samtligt som jag själv tycker om vargen förstår jag den andra sidan också. Rädsla går sällan att styra över, och det får man respektera. Men samtidigt glåpord är aldrig okej åt något håll. Vi har ju alla rätt till våra åsikter.

5 Comments

  1. Har heller aldrig sett en varg, men då den liknar en schäfer så kanske jag ändå har gjort det. Jag skrev vad jag tycker om vargar i ett inlägg. Jag är ju asfaltbonde, så jag störs inte ett dugg av vargar. De närmaste jag kommit ett ”vilt” djur är en räv så…

  2. Vargar ska få finnas enligt mej, de hör till vår fauna, man blir så ledsen på de som vill ha bort den, människorna har en skyldighet att skydda sina tamdjur mot faror, och det har fungerat i alla tider, men nu är folk så egoistiska och bara tänker JAG, MIN och MITT. Balansen i naturen är helt ointressant.
    Det är väl bättre att utrota vildsvinen som inte hör hit och gör mycket mer skada, framförallt i naturen.

  3. Vi människor delar världen med djuren och så även vargen. Sedan kan jag förstå oron när den kommer för nära eller när den river husdjur. Det är onekligen en balansgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: