Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vinter OS börjar nu, men tittar du?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Just när det kommer till Vinter OS brukar jag faktiskt titta lite då och då. Mest för att det är spännande att se om det blir någon medalj i skidorna. Kan dock medge att jag endast tittar om någon annan gör det, skulle aldrig slå på skidorna på eget bevåg.

5 Comments

  1. Då hoppas jag till att börja med att du har tittat på invigningen. Den var helt underbar i sin enkelhet. De ”digitala inslagen” var fenomenalt bra och inramningen nästan simpel. Men så otroligt lyckat det hela var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: