Igår fick jag en oväntad men perfekt födelsedagspresent från familjen. Med andra ord: William, Björn, Skilla och katterna, Bossen, Pia och Harry. Det blev en dammsugare och jag blev så glad! Min sjunger på sista versen så nu har jag alltså fått en ny!

Blev verkligen så glad! Jag som ni vet älskar ju att städa!

16 kommentarer

  1. Vad bra att du fick något du verkligen behövde. Det är bra om man får något man verkligen behöver i vardagen än något som kanske bara står och samlar damm tillslut.

  2. Vilken bra present. Jag lider också av städmani, åtminstone lätt sådan när det kommer till att dammsuga. Med tanke på marsvinen och alla små höstrån som envisas att sprida sig så är det ett måste att dammsuga ofta. Älskar känslan att gå barfota på ett rent golv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: