Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Början, mitten eller slutet?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tänker ifrån livet så är jag nog alltid i början och slutet, men aldrig i mitten. Lite som här och nu. Jag kan aldrig befinna mig här och nu, istället är jag alltid tillbaka i tiden eller i framtiden. Det är aldrig den där avkopplande känslan av nutid, istället är det denna jobbiga dåtid eller framtid. Alltså säger jag början och slutet…

4 Comments

  1. Lider med dig. Det kan inte vara lätt att aldrig få unna sig någonting. Att alltid behöva ha dåligt samvete för att man äter något gott… typ. Själv äter jag på tok för mycket godsaker!

  2. Jag kan hålla med dig om att det kan vara svårt att vara här och nu. Själv ser jag också tillbaka på mitt liv och vad jag har gått igenom. Däremot kan jag ibland ha svårt att se på framtiden om jag mår dåligt psykiskt.

  3. Jag är sällan i nuet jag med även om jag försöker bli bättre på att vara här och nu men det är svårt. Jag tänker oftast på det som har varit eller framtiden. Så jag känner igen det ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: