Äntligen är det då maj. Maj är på någotvis starten på sommaren, det är i maj som du kanske kan använda dina sommarplagg för första gången. Det är i maj som blommor på balkongen blir mer roliga, och det är nu nedräkningen till semester och sommarmånaderna börjar. Jag älskar att kliva in i maj, det betyder att vi går mot rätt tid! En ny tid! Det ska bli helt underbart!

Relaterade etiketter:

16 kommentarer

 1. Visst är våren skön och full av hopp. Det går alldeles för fort bara. Redan har fyra månader av året passerat.
  eval8 recently posted..Fredag

 2. Visst är våren skön och full av hopp. Det går alldeles för fort bara. Redan har fyra månader av året passerat.
  eval8 recently posted..Fredag

 3. Älskar maj månad, älskar ljuset, och som du blommorna och växterna. Man kommer liksom till liv den tiden på året. Dock är maj månad full med massa jobb, 6 dagar i veckan. Så just nu vill jag helst ha juni 🤣
  Therese recently posted..BIRTHDAYGIFTS 

 4. Ja äntligen är maj här. Hoppas det vädret fortsätter som var idag. Jag har semester i juli och längtar redan. Maj är även Mental Health Awareness Month. Vilket är väldigt bra.

 5. Jo då, det är nåt speciellt med maj månaden. Det är ju då naturen exploderar på våra breddgrader, och det gör den faktiskt.

  PS. En himla läcker selfie! Vilket fantastiskt fint och glänsande hår du har. Så avis;-) DS:
  BP recently posted..Skyltsöndag #364

 6. Så härligt med en ny månad, har varit en tuff start på året så hoppas detta är starten på något mycket bättre 🙏🏻 Ser fram emot alla äventyr nu i sommar!

 7. Ja maj är för mig med också en sommarmånad. Men jag hoppas att det är nu i maj som värmen och blommorna kommer komma. Just nu är det fortfarande kallt. Jag längtar efter värmen 🙂

 8. Jag brukar vänta lite med shorts tills det blir lite varmare i luften. Men ja nu är allt det börjar och det är så härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: