Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 18: Just nu.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad stör dig?
 2. Vad är det som luktar gott?
 3. Vad behöver du tvätta?
 4. Hur länge har du varit vaken?
 5. Vad är planen för idag?

Vad stör dig?
På människor som ska störa sig på allting. Kan folk bara sluta gnälla och vara glada för något någon gång? Sluta vara så förbannat lättkränkt och inse att, alla tycker inte som du. Din åsikt är en fis i rymden!

Vad är det som luktar gott?
Senast jag kände den doft var igår kväll, så får väl räknas som nu? Varm asfallt med regn på. Det luktade sommar!

Vad behöver du tvätta?
Kläder, och det blir idag.

Hur länge har du varit vaken?
Från cirkus åtta. Men grejen är den att jag sovit dåligt i natt.

Vad är planen för idag?
Jag ska städa, kanske tar jag och fixar på ballarna (balkongerna) också? Får se!

11 Comments

 1. Jag tycker om lukten av nylagd asfalt. Säkert inget som är nyttigt att andas in, men luktar så ljuvligt. Då vevar jag ner bilrutorna.
  Är det balkongerna du menar att du ska fixa? Eller har du en massa ballonger? Det kan man ju ha att fixa inför en fest. Har inte riktigt koll på dina helgplaner (om du skrivit om dem) eftersom det är några dagar sedan jag hann läsa hos dig. Jobbet tar för mycket tid från fritiden och övriga livet… 😀

  Ha en fin fredag!

 2. Kul att läsa om dina svar på frågorna ?.
  Håller med dig om att ny gjord asfalt & regn på det luktar sommar ?☀️?.

  Ha en fin helg fina du❣️?

 3. Har aldrig hoppat på den här utmaningen, men ser andra svara på det. Nytvättade kläder, bebisar, luktade alltid gott. Vaknade 5:30 idag och planen är att ha fredagsmys 🙂

 4. Så regnet kom redan igår kväll i stan? Här fick vi en skur vid 7-snåret imorse (har jag hört) åtföljt av ett strömavbrott. Jag sov mig genom hela cirkusen, så skönt att allt var som vanligt när jag vaknade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: