Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Marknadsgodis är något som…

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker mycket om. Det är något speciellt med att handla godis av knallar. Jag tar ofta marmelad, marknadsnougat samt polkagrisar.

3 Comments

  1. Åh, jag älskar också marknadsgodis! Så länge sedan jag köpte det dock. Gick på marknader hela somrarna när jag var liten, så det är verkligen barndomsnostalgiskt för mig. Jag gillar teaterkonfekt, all form av fudge och nougat.

  2. Nu förstår jag vad du menar med ”marknadsgodis”. Undrade faktiskt och trodde att du syftade på ”fynd” på en loppis. Det är du ju världsmästare på.
    Mig vetande har vi inte sådana marknader här i Nollåttaland, alltså där knallar säljer godis. Å jag gillar ju inte ens godis så det blir billigt för min del;-)

  3. Marknadsnoterade är riktigt gott, även mandlar är en stor favorit här skulle jag säga. Men finns mycket annat gott med på marknader såklart, som lakritsremmar vilket jag alltid köper till min pappa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa