Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Chokladbollens dag, blir det någon chokladboll idag?

Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det har det inte blivit. Tog dock en glass med William. Eller ja en varsin glass så klart.

2 Comments

  1. Jag själv tog heller inte en chokladboll igår. Däremot är det en av mina favoriter när det kommer till fika. Det var längesedan jag bakade egna kanske ska ta och göra det någon helg.

  2. Här blev det varken en glass eller en chokladboll igår. Tycker det är lite för kallt för glass vissa dagar. Men chokladboll det fungerar alltid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.