Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Att åka lite raggarbil.

Vi åkte lite raggarbil i fredags. Sedan fick Skilla åka dagen efter med Björn då det var lite cruising. Jättetrevligt var det i alla fall att äntligen få åka lite i raggarbilen, och Skilla gillar saken hon med.

Helgen gick verkligen väldigt fort. Var ganska kallt i helgen, men idag är det varmare något som jag är glad över i alla fall.

Hoppas du har en fin måndag?

8 Comments

  1. Härligt att åka raggarbil. Här har man haft en bra måndag och hoppas resten av veckan blir bra också. Hoppas du får en bra kväll!

  2. Gamla bilar är allt något speciellt. Du kanske inte visste det, men har haft en raggarbil en gång i tiden 🙂 En Plymouth. Den 21 år det cruising i Kungälv och det brukar vara familjefest då. Klart vi ska dit och titta på alla vackra bilar.

  3. Kul att åka raggarbil och vad skoj att Skilla gillar det med. Jag trodde både lördag och söndag skulle bli grå och trist men det blev två jättefina dagar. Hoppas ni också får lite mer värme i dagarna nu.

  4. Oh så härligt att kunna vara ute och crusa lite och få åka raggarbil. Förstår att det är härlig känsla då det är ett stort intresse för er och så även för Skilla nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: