Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Om livet – Att alltid resa sig.

Livet är en berg- och dalbana. Ena stunden åker man neråt för att sedan ha en backe som trögt går uppåt. Jag försöker blicka framåt. Dessa år hat varit tunga för mig, men med mat blir livet ändå lite lättare. Märkligt det där, jag ser hur jag förändras och blir starkare. Kanske helare som människa? Jag vill tro på framtiden trots allt, ge mig själv den saken att tro och leva.

Kanske sommaren 2022 är sommaren för förändring, jag hoppas det. Att sommaren kommer med ljuset och nya saker som gör livet till det bättre.

5 Comments

 1. Fint beskrivit med liknelsen mellan livet & en bergochdalbana! Känner igen mig i tunga år och att se att jag förändras och blir starkare.
  Fastnar lätt i att saker är som alltid men blickar jag bak så ser jag ju en enorm skillnad (och känner i mig själv)
  Så jag försöker påminna mig själv om det, hur långt man ändå kommit. Jag tror & hoppas på ljusare framtid för oss båda❤️

 2. Så är det. Att livet går upp & ner. Mer för andra. Mindre för andra. Men det är så livet är. Tänk vad tråkigt det skulle vara om det inte hände något i livet. Livet gick på rakt streck hela tiden ?.

  Vad bra att du ser själv att det sker förändringar ?? Annars kan det vara frustrerande. Att man ser ingen förändring själv. Men bra då att andra Ser då.

  Det hoppas jag med att sommaren 2022 är förändrings sommar ?. Livet känns lite lättare på sommaren. Så är det.

  Ta hand om dig & va rädd om dig❣️?

 3. Det hoppas och tror vi på och man mår ju alltid bra en del av sommaren i alla fall med semester och fina sommardagar, =D

 4. Det är tufft att förändra och just mat är så svårt. Nu säger jag inte att andra laster är lättare så, men vi kan faktiskt sluta dricka, ta droger och bruka nikotin. Det är inget vi måste ha. Däremot då det kommer till mat så kan man aldrig sluta äta, utan måste lära sig leva med det.

 5. Livet kan verkligen vara lite av en berg- och dalbana och man vet inte vilka utmaningar och svårigheter som man kommer att möta. Vissa är relativt enkla att hantera medan andra innebär långa och jobbiga utmaningar.
  Vi får i alla fall hoppas på en fin sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.