Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester Naglar & fransar

Folkrace, vinkväll & tulpaner.

Har i dagarna tre har jag varit hos Björn I Kniva. Ja Skilla har också varit med, och igår var William med också. I torsdags var vi på folkrace, det var kallt så jag och Skilla vilade i bilen i omgångar. Men trevligt var det i alla fall.

Mina tulpaner växer upp mer och mer. Idag hittade vi några till som jag också planterat men som jag glömt bort.

Igår fixade jag mina fransar. På kvällen så hade jag och Björn vinkväll med Björns syster Emma samt deras kusin Nettan. Det var riktigt trevligt och jag hade verkligen en kväll jag kände mig behöva.

En fin helg helt enkelt, det har jag verkligen behövt.

3 Comments

 1. Mysigt att vara hos Björn i många dagar. Är aldrig skönt att frysa. Men vad bra att du kunde värma dig i bilen.
  Kul när man ser i rabatten & i krukor att det börjar komma upp blommor ? & så ?
  Trevligt med vin ? kväll med lite goa människor ?. Vad skönt att du kände dig avslappnad & kände att du kunde vara dig själv.

  Ta hand om dig! Kram!

 2. Folkrace var längesen! Jag och min bror brukade följa med pappa på olika motorsporter förr, och bland annat på folkrace. Du och din familj verkar hitta på så mycket roligt i Dalarna. Kul när det finns många olika sorters evenemang att välja på, och Dalarna verkar vara en påhittig plats.

  Här börjar tulpanerna blomma över. Kan tänka mig hur kallt ni har det om de börjar skjuta upp ur marken i din trädgård. Vad har du för blommor i trädgården?

 3. Vilken mysig helg du har haft. Låter som en bra helg, det var också någon bilträff här där jag bor men det regnade till och från så jag höll mig inomhus ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: