Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

Byloppis i Kniva.

Igår var det byloppis I Kniva och då det var världens finaste väder var det liksom en perfekt kombination. Jag fyndade massor dels fyra My Little pony och dem kommer jag att skriva mer om i ett eget inlägg men du ser dem ovan.

Så vad fyndade jag mer? På ena gården som har Instagram Bergtomta1867 köpte jag en jättefin ljusstake med oval runt. På gården mittemot dem köpte jag en kaffemaskin med tillhörande kaffekapslar. Vid bystugan i Kniva fyndade jag My little pony, och även ett jättefint vinställ.

På sista gården jag fyndade på blev det en bok med Mamma Mu, och sedan en med Elsa Beskow samt en hylla.

Jag är så nöjd med alla fynden! Hoppas det blir fler loppisar i byn under sommaren.

13 Comments

 1. Mycket fina grejer du hade shoppat på loppis. Minns att jag hade My Lite Ponny när jag var yngre. Dem är så fina & söta ?.
  Du ska va nöjd över dina fynd.

  Ta hand om dig! Kram❣️?

 2. Så mycket fynd du gör. Tycker aldrig jag hittar saker på loppis. Samtidigt har vi så mycket saker så måste göra mig av med istället.

 3. Så kul med loppis och du har verkligen fyndat. Vet du att när jag läste beskrivningen på ljusstaken så tänkte jag först att det var vinstället. Ibland har man otur när man tänker. Fattade sedan när jag fortsatte läsa inlägget hur fel jag hade. I och med mina oregelbundna arbetstider så missar jag alltid när det är loppis. Skulle vilja fynda lite fint porslin.

 4. Oh vad roligt med gårdsloppis och vad du fyndade fint också. Det hör sommaren till tycker jag att checka runt efter olika loppisar.

 5. Åh vad kul att gå på loppis jag älskar det. Vi borde ses nån gång och gå på loppis 😀 Vinstället som du hittade såg så fint ut. Vill ha ett vinställ jag med i framtiden. Mamma mu böckerna är så mysiga 🙂

 6. Så fina saker du hittade. Det är otroligt vad man kan hitta på loppisar. Så roligt att ni fick finväder också. Var ett tag sedan jag var på loppis nu.

 7. Men åh så kul med loppis! Jag är dålig på att komma iväg på fysiska loppisar men är verkligen något jag vill bli bättre på, det är ju så kul ? Bra saker du fyndat! Har också en sån rund ljusstake (väldigt liknande iallafall) och tycker om den en massa, så fin ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: