Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Äter du hellre pinnglass eller mjukglass?
  2. Väljer du en fysisk bok eller ljudbok?
  3. Vara för kall på vintern eller för varm på sommaren?
  4. Bada i pool eller hänga på strand?
  5. Vakna till solsken eller somna till regn?

Äter du hellre pinnglass eller mjukglass?
Av dessa två väljer jag mjukglass! Gärna med strössel.

Väljer du en fysisk bok eller ljudbok?
Fysisk om jag har tid, men ljudbok är otroligt smidigt då man kan lyssna och göra andra saker samtidigt. Men helst fysisk.

Vara för kall på vintern eller för varm på sommaren?
Vara för varm på sommaren. Det ät vidrigt att frysa!

Bada i pool eller hänga på strand?
Hänga på stranden. Är sällan vid någon pool så.

Vakna till solsken eller somna till regn?
Vakna till solsken. Den ljuvliga känslan!

23 kommentarer

  1. De två sista frågorna är vi rörande överens. Stranden slår poolen 10 gånger av 10 och helst ska det vara en strand vid havet, gärna vid Medelhavet.
    Idag vaknade jag till solsken och det var precis som du skriver, det är en ljuvlig känsla.

  2. Jag äter sällan glass men när det blir väljer jag gärna en mjukglass. Själv vill jag hålla en fysisk bok i min hand för jag blir nästan stressad av att lyssna. Vill ta det i min egen och ganska så snabba takt. Husse älskar dock att lyssna.

  3. Jag föredrar också mjukglass och då helst med chokladsås😍När det gäller ljudbok eller fysisk så svarar jag likadant som du. Tycker inte alls om att frysa så är hellre för varm jag med. Älskar att vara på strand och att vakna upp till sol. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: