Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Sju orkidéer helt gratis.

Mamma såg förra veckan att en kvinna skänkte bort sju orkidéer. Hon sa att jag ville ha dem, och det stämde. Så förra lördagen åkte jag och hämtade dessa sju skönheter. Jag verkligen ÄLSKAR orkidéer, och det är en blomma som brukar överleva hos mig.

17 Comments

  1. Vilken tur du hade ?
    jag gillar också orkideér men de trivs inte så bra här på Öland, så jag fick kasta tre ida, de såg för eländiga ut.

  2. Du är verkligen världsmästare på att ”ramla över” gratis grejer. Orkidéer är nog de vackraste blommorna som finns. Tyvärr har inte jag dina gröna fingrar;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: