fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Sommarsolståndet, hur känns det?

9 Comments

  1. Känns så konstigt det där, för sommaren har precis börjat känns det som. Idag var det jättefint väder, och vi som bestämde oss för att städa. Dålig planering, men det behövs här hemma.

  2. Känns så konstigt det där, för sommaren har precis börjat känns det som. Idag var det jättefint väder, och vi som bestämde oss för att städa. Dålig planering, men det behövs här hemma.

  3. Själv tycker jag att det känns väldigt vemodigt att det är sommarsolståndet i dag. Att det resan vänder och går mot mörkare tider. Jag föredrar också ljuset.

  4. Jepp. Årets längsta dag idag & ljusaste. Synd att det är vardag. Hade det varit helg så hade man kunnat ta vara på det.
    Men vi kommer ju inte märka av att det blir mörkare den närmaste tiden. Först i Augusti sen. Det är långt dit 😊
    Kram❣️🤗

    Jessifri85 recently posted..Söndag: En väldigt bra sommardag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.