Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Sätta färg på tillvaron.

Alla gillar vi olika saker, det är färger och former. Mys i hemmet eller mys utomhus, vissa vill ha färg och andra så lite färg som möjligt. Varken det ena eller andra är fel, vi är alla olika och det finns något fint med den saken enligt mig. Själv är jag nog den personen som gärna väljer ljusa och neutrala färger till hemmet, så som väggar och inredning. Men gärna lite färg på kläderna istället.

Inredning är något jag gillar, för dig som följt mig länge är det ingen hemlighet. Du har sett mina saker jag köper till hemmet och vet att jag blir glad av att må bra och fint hemma för mig lycklig. Därför tycker jag att Klint har ett riktigt intressant koncept där man för endast 20 kr kan få provark på sina färger. Färgerna är dessutom helt i min smak, eftersom de finns ett utbud att helt variera sig med. Jag vet att om jag skulle måla om hemma igen så är det åt ljusgrått eller ljusblått som nyanserna skulle gå. Helt enkelt för att det är otroligt lugnade i framförallt sovrum och för mig är det något som passar otroligt bra in på den person jag är.

I veckan fick jag höra att det i varje rum ska finnas något rött, detta för att det röda fångar upp alla andra färger och det låter ju logiskt. Jag har därför funderat kring om jag lyckats ha något rött i varje rum här hemma. Badrummet och lilla toaletten är det nog mig veterligen inget rött i men annars har jag nog något med röd detalj överallt. Det kan vara något rött på en tavla, kanske är det en dalahäst. I ett annat rum så är det en kudde med röd detalj, lite roligt ändå. Jag tror kanske inte att jag skulle vilja måla en vägg röd men däremot kan jag tänka mig att inreda med röda detaljer i mina rum målade med vackra färger.

Hur är du när det kommer till färg? För mig känns det ändå som något som är aningen viktigt. Färger sätter liv i ett hem, och är man sådan som jag som gillar inredning och att må bra hemma känns det någonstans extra viktigt att bara få känna den saken alltså att hemmet är fint. Inte bara städat och fint inrett utan också med detaljer som framhäver allt det vackra i mitt hem som för mig att må bra.

7 Comments

  1. Jag gillar färg, vilket syns här hemma ☺️
    Jag har aldrig hört att det är bra med rött i nån form i varje rum.
    Intressant.

  2. ja min vän isa älskar ju färger hela deras hem . rusta upp heter hon på insta om du vill kika
    ja får väl typ krupp om en färg är runt mej .

    ja det är hemskt jobbigt just nu så TAck vännen o kramar ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.