Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Kalas och solig oktoberdag.

Idag firade vi William som fyller 18 på måndag. Helt galet att min lilla bebis – småbarn – tweenie – tonåring, på måndag räknas som vuxen. 12:55 den 3 oktober 2004 föddes den människan på jorden jag älskar mest och högst av alla. Mitt lilla barn, min älskade son och underbara person.

Att vara mamma är det finaste jag fått uppleva i livet, inget är större än den saken. På måndag har jag fått vara mamma i arton år! Helt galet, arton underbara år!

8 Comments

 1. Grattis till William Ja tiden går alltid för fort då det kommer till barn. Man hinner bara blinka sen är dom vuxna. Samtidigt är det skönt att vara ung mamma för du är fortfarande ung. Tänk vad mycket mer du kommer få uppleva tillsammans med honom.

 2. Oj grattis till honom. Kan tänka mig att du inte riktigt vet var tiden tagit vägen. Minns själv hur det var att fylla 18. Goda tårtorna ser ut att vara.

 3. Oj är han 18 redan?! ??. Nyss va 15 hehe.

  Ja, i morgon måndag kan inte du bestämma över honom ?. Då står han helt på sina egna ben.

  Hoppas att firandet för William blev lyckat & han blev glad över sina presenter från dig ??

  Grattis till honom! ?????

  Hoppas att det är bra med dig ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa