Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Bloggutmaning 31 dagar i oktober, 2022.

Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag år ut och år in. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit.

Förra månadens inlägg hittar du här.

 1. Bröstcancerdagen, köper du Rosa bandet och rosa varor i oktober?
 2. Idag är det gräddtårtans dag, blir det någon gräddtårta idag?
 3. Skolfotografiets dag, Visa oss ett av dina skolfoton.
 4. Kanelbullens dag, blir det någon bulle dagen till ära?
 5. Internationella dagen för lärare, berätta om en lärare.
 6. En höstdag i livet.
 7. Jag vill påminna er om att…
 8. Detta retar mig i trafiken…
 9. Covid19 så här hösten 2022 känns…
 10. Har butikerna börjat julpynta där du bor ännu?
 11. Jag vägrar ställa mig i ledet…
 12. Med eller utan styre…
 13. Världstrombosdagen, vad kan du om tromboser?
 14. En tår i ögat…
 15. Med leendet upp till öronen…
 16. Ett knytnävsslag i magen…
 17. Ett kalas jag minns…
 18. En mina vännerbok…
 19. När jag var liten samlade jag på…
 20. Ett blått, och ett brunt…
 21. Ett hem ska vara fyllt av…
 22. Internationella CAPS LOCK-DAGEN! Tangenten sitter fel? Ja eller nej?
 23. En barnbok…
 24. Jag hittade en … och jag…
 25. Min allra första bästa vän.
 26. Potatisens dag, berätta något om potatis.
 27. Internationella nalledagen, vilken var din första nalle.
 28. Nej men vet någon vad?!
 29. Internets dag, vad skulle du göra ett dygn utan internet.
 30. Det kunde man ge sig på…
 31. Halloween idag, har du halloweentema det i hemmet?

72 Comments

 1. Roligt att du håller i utmaningarna och jag har ju också varit med flera ggr. Numera hinner jag kanske blogga 1-2 ggr i veckan max och då är det lite synd. Vet int vad kvällarna tar vägen längre. Bra teman på utmaningen

 2. Roligt att du håller i denna utmaning. Bra att du släpper hela månadens tema, jag lägger in i förväg på tidsinställt datum. Trevliga frågor du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.