Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Internationella dagen för lärare, berätta om en lärare.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Många lärare minns jag men kanske främst de som faktiskt inte var så bra. Och de som gjorde mer skada än nytta i mitt liv. Dock finns det så klart lärare som stuckit ut. Som läraren Vasti på Barn och fritidsprogrammet i Mora. Hon fick mig att känna att jag kunde, trots att jag hade bilden av mig själv att så ej var fallet. Jag hoppade ändå av, men hon var en fin människa som fanns där.

5 Comments

  1. En bra lärare gör skillnad för vi inom skolans värld blir en viktig del av barn och ungdomars vardag.
    Själv hade jag i lågstadiet en musiklärare som tog bort allt mitt självförtroende. Förvisso sjunger jag inte bra men ämnet musik är så mycket annat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: