Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Detta retar mig i trafiken…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Åh den listan kan bli lång. Men cyklister! Jag blir tokig på cyklister. Är det inte så att de åker på gångbanan, så ska de åka rakt ut framför en mitt i vägen. Ännu värre är det med föräldrar som låter sina småbarn cykla bakom dem istället för framför… Ungar som åker rakt ut i vägen framför bilen, eller håller på att köra in i en när man går på gångban.

Så cyklister! Jag retar ihjäl mig på cyklister.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: