fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

En tår i ögat…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Får jag varje gång det slår mig att det den 24 oktober är fyra år sedan min älskade mormor dog. Tiden sedan den där oktoberdagen har gått så fort, jag saknar henne varje dag.

6 Comments

  1. Mm visa datum är jobbigare än andra ❤️
    Innan min mormor & morfar dog så var nyår & skolavslutningen en glädje tid. Men nu när det är nyår så tänker jag på någon av dem & vid skolavslutningen tänker jag på någon av dem (kommer inte ihåg vem det är) 😆
    Mm min mormor saknar jag extra mkt💕

    Ha en fin dag❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: