fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Meandi – Nya kläder.

Min vän Lisa som är säljare för Meandi kom förbi mig och visade kläder. Den svarta tröjan fick jag gratis, den röda rabatterad och handduken gratis för att jag hade party-på-party. Jag är nöjd med alla kläderna så fina!

10 Comments

  1. Så fina tröjor. Roligt då det blir billigt också. Har hört många prata om om meandi men har aldrig stött på någon som säljer.

  2. Så fina tröjorna är. Kul att du fick handduken och den svarta tröjan gratis. Rabatt är aldrig fel heller. Själv har jag aldrig köpt några kläder från meandi. Hoppas du kommer trivas i tröjorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: