Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

När jag var liten samlade jag på…

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Älskade Skilla! Dig sparade jag också ihop till!

Hundar i alla dess former och färger. Jag hade proslinshundar, mjukdjurshundar och Barbiehundar i mängder hemma. Ingen tillfällighet att jag dessutom samlade ihop till min första hund Sassa när jag var tio år.

12 Comments

  1. Du ät ju skapt att ha hund hör jag det ?. Lite annorlunda att samla på hundar i alla dess former.
    Oftast har man som liten hund i familjen. När man växer upp & får eget boende så skaffar man hund. Men du samla på hundar & skafda hund i vuxen ålder ???.

    Du å Skilla passar så bra ihop ??

  2. Jag samlade på frimärken ett tag. Annars kan jag inte komma på något annat jag samlat på när jag var liten. Att du lyckades samla ihop till din första hund när du var tio år var väldigt bra gjort då jag inte hade kunnat det.

  3. Ja när man var liten så var det alltid kul o samla på saker. Jag samlade på tvillingbröderna när jag var liten. Hade hela serien i min bokhylla. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: