Alltså låt oss tala om tisdagar. Dagen i veckan som är som en bromskloss, det är för långt bort för att varit helg och för långt till helgen. Tisdagen har en förmåga att suga energin ur mig. Så vad ska man göra?

Det är 3 timmar kvar av arbetsdagen, sedan ska jag hämta Skilla och bara ta det lugnt med henne. William är med skolan på utbildning i flera dagar, så han sover borta. Nästa vecka drar han till Spanien på solsemester för första gången i hans liv. Min stora vuxna son!

14 kommentarer

 1. Jag kan verkligen hålla med dig, just så känns tisdagar, för långt för styvats nära till något, onsdag torsdag känns alltid mycket bättre. Vi brukar köra fika på jobbet på tisdagar just därför. Men å vad kul med första semestern och Spanien är Jj härligt nu

 2. Okej. Jag har ingen dag som tar energi. Men jag är mest trött på torsdagar.
  Mysigt & skönt att bara chilla. Vad går William för gymnasie program??
  Ska han åka med kompisar utomlands?

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 3. Håller helt med dig om tisdagar. De har inget existensberättigande om du frågar mig. Bloggade om just det för en tid sedan.
  Så fin William är! Så vuxen. Toppen att han åker på semester till Spanien alldeles ensam. Eller jo, han åker väl med kompisar antar jag. Å om han gör som alla andra i hans ålder så kommer han att ha riktigt roligt. Det hade man i den åldern;-)

 4. Började tänka på då du skrev. Ja tisdag är en rätt tråkig dag egentligen. Som det ser ut nu är jag alltid ledig på onsdagar, och ibland ända lediga dagen på veckan. Torsdag, ja då närmar det sig helg. Ja det känns konstigt då barnen börjar bli stora och klara sig själva, men roligt för honom att åka iväg. Tur att det inte är svindyrt att ringa i dag, i alla fall inte om dom håller sig inom EU

 5. Håller med dig i om att tisdagar är en bromskloss. Det är en dag som går så segt och man känner att energin inte finns. Kan tänka mig att det känns tomt när han sover borta några dagar. Så roligt att han ska till Spanien. Dit har jag själv aldrig varit men skulle vilja gärna åka dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa