Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Torsdag, och nedräkning.

Torsdag… Min nedräkningsdag, kan ju förstå att ingen annan begriper vad jag menar. Men för mig är torsdagen en dag där jag vet att tiden närmar sig ledighet och att få ha det lugnt och skönt. Imorgon är det fredag och det betyder att jag ska få ha det lugnt.

Planerna för dagen är att bädda rent sängen, städa hemmet och att sedan ta den promenad med Skilla. Jag har inte så mycket mer planerat men det känns bra, men kanske framförallt skönt. Äntligen några dagar att landa och bara få njuta. Jag vet, helgen swishar i regel förbi, men vad gör det när det nu är torsdag och den stundar så nära?

8 Comments

  1. Ja men man måste få ha nedräkning, för man har sådant man har som tankar ens energi. Nu har vi nedräkning till vår hotellvistelse nästa helg, men såklart som du även till vår helg nu. Härligt med fredag och fredagsmys ihop och IDOL det är våra fredagar =D

  2. Låter som en skön fredag ?. Perfekt saker att göra en fredag med.
    Gör inget alls när fredag känns så bra ?
    Min fredag förhoppningsvis blir att jag åker iväg & tränar på förmiddagen. Sen åker hem. Äter lunch & chillar framför youtube.

    Ha en skön fredag! ❣️?

  3. Förstår att du räknar ner till helgen. Själv har man inte gjort mycket då man själv blev sjuk. Bädda rent är något som känns så mysigt och att det kan kännas sådan skillnad. Hoppas du får en bra helg och att du kan njuta de dagarna då du är ledig.

  4. Jag tycker också att torsdagar känns som att nu är det nära till helg och det är en härlig känsla. Och ja tyvärr går ju helgen för fort men det är alltid skönt med helg ändå tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa