Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Min allra första bästa vän.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min allra första bästa vän(ner) var två systrar vid namn Anna-Maria och Helena. Vi bodde på samma område och lekte varje dag tillsammans. Jag dem, och min ena lillasyster Cilla. Ett år senare flyttade de till ön Kreta som tillhör Grekland, deras pappa var därifrån. När jag var tolv år besökte vi dem där på Kreta och lekte varje dag. Det var sista gången vi sågs, jag har dock båda på Facebook.

10 Comments

  1. Fina minnen och så roligt att ni kunde hälsa på dem i Grekland. Det är ju så att våra vägar skiljs åt under resans gång. Numera kan man ändå ha en viss kontakt via FB och liknande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: