fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Potatisens dag, berätta något om potatis.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Får medge att potatis är ganska tråkigt att äta. Eller ja färskpotatis är gott, men det är ju så kort tid. Sedan kan jag absolut äta potatisgratäng men annars är det inte en jättefavorit direkt. Dock är det gott som bara den med färskpotatis med smält smör!

4 Comments

  1. Det är ytterst sällan jag äter potatis, kanske 2-3 gånger/år.
    När jag bodde på gården satte vi ner gammal överbliven potatis bredvid gödselstacken, sen kom det flera år efteråt, de var goda trots (eller kanske på grund av) att de växte vid gödslet vid stallet.

  2. Svarade nästan exakt samma sak som du. Men jag gillar fler varianter av potatis. Men vanlig kokt potatis borde inte tillåtas på en matsedel;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: