Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gynekologi Migrän & spänningshuvudvärk Specialpedagog

Migrän och trötthet.

Kul fick världens migrän under gårdagen som höll i sig hela natten. Inte jättekonstigt med tanke på att jag har kvinnovecka, haft som förlossningsvärkar och sedan ska vi inte tala om hur mycket blod som lämnat min kropp de senaste dagarna.

Så idag mådde kroppen helt enkelt inte bra alls. Jag behövde sova och vila huvudet något som jag gjort.

Fick i veckan en ombudsbricka från Lärarförbundet. Verkligen jättekul att få en så där.

4 Comments

  1. Å fy ?. Låter inte kul. Jag har aldrig haft migrän. Det är mycket som händer när man har mens. Hoppas att du mår bättre snart❣️?.
    Vad kul att du fick en sån bricka! ?

    Ta hand om dig och va rädd om dig! ??

  2. Jag har själv aldrig haft migrän och det är jag glad för. Att ha kvinnoveckan är aldrig roligt. Jag själv slipper det numera då jag har p-stav. Däremot minns jag hur ont jag hade och hur mycket blod som jag blödde. Hoppas migränen har försvunnit och att kroppen mår bättre idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.