fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Internets dag, vad skulle du göra ett dygn utan internet.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hjälp var min första tanke. Jag skulle bli ganska handikappad. Det är på internet jag har banken, bloggen och mycket av mitt sociala liv. Det är där allt händer som inte sker när jag inte har internet i min hand. Men jag tror att någon bok skulle läsas, promenader med Skilla och tid med William hade varit vad som mest fördrev min tid.

10 Comments

  1. Jag har inga problem att vara utan, för jag hinner inte med internet så mycket. Dock är ju komminikationen med solan delvis internetbaserat som infomentor och hypernet och pingpong ex, så där skulle man ju bli lite låst om man inte kunde kommunicera om ex telefonen strulade också

  2. Tänkte också hjälp. Jag själv skulle nog inte klara av ett helt dygn utan internet. Men skulle jag nog vara tvungen så skulle jag försöka fördriva tiden med att umgås med personerna runt omkring mig. Ta långpromenad och kanske åka och gå på bio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: