Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Nya hål i öronen.

Under min rast igår åkte jag ner på stan. Jag fixade två hål till i öronen. Det blev verkligen så bra, har i många år velat ha tre hål på raken i öronen, samt ett högre upp.

Mina första två hål tog jag som liten, minns inte åldern men hade i alla fall varken börjat Lekis eller skolan.

Vid arton år tog jag hålet på ena sidan högst upp. Några år senare tog jag på andra sidans öra också högst upp.

De i mitten vid öronsnibben tog jag 2010 om jag inte minns helt fel, i Gävle.

Så igår blev det alltså två till. Tycker mycket om örhängen.

18 Comments

  1. snyggt, men klarar du att ligga på sidan när du har såna örhängen som inte är ringar? Jag tycker det gör ont.
    Jag gillar också örhängen och byter i de nedre hålen varje dag.

  2. Snyggt❤️ Jag har tre hål i ena örat och bara två i andra, fast nu har jag ju fyra töjningar också så, älskar piercings och så 😀

  3. Det är så fint med hål i öronen, jag förstår att du gillar det. Vad kul att du hann göra det på rasten. Är ditt jobb nära stan? Även fast jag inte kan ha hål i öronen så blev jag sugen på att skaffa fake örhängen. Det är verkligen så fint

  4. Det är verkligen snyggt med flera hål i öronen. Har bara tre. Två i ena och ett i andra, men har inte haft örhänge i det tredje så vet inte ens om det är kvar.

  5. Så snyggt det blev! Jag tycker också om örhängen. Jag har två hål i varje öra, men oftast blir det bara att jag använder ett par örhängen. Men skulle gärna ha flera hål.

  6. Blev jättefint med nya hål i öronen på dig ?. Jag har två hål i vänster öra & ett i höger öra. Dem första hålen tog jag när jag var 10 år. Det andra hålet tog jag några år efter. Minns inte när. Men jag är färdig med att ta hål. Tror jag ?.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.