Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Om du frågar så…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Får du förvänta dig att de svaret du tänkt dig inte alltid är vad du får. Speciellt gäller ju detta frågor som: Är allt bra? Vill du inte veta det ärliga svaret, ställ inte frågan.

14 Comments

  1. Åh, vad bra skrivet… är såå trött på den frågan då ”alla” bara vill höra att allt är bra och sen gå vidare. Jag är sjuk, mår inte bra så vad ska jag svara? Testat med ”det är bra” då det är önskade svaret men då säger de ”vad skönt, är du frisk nu?”
    Min(a) sjukdom försvinner inte vilket de flesta här vet.
    Försöker nu bara svara runt frågan..

  2. Så är det. Vissa frågor ställs på ren rutin men det är bra att vara förberedd på att svaret kan bli helt annat än vad man förväntade sig.

  3. Tycker ju det är en så himla rolig idé som ni har – önskar verkligen att jag hade tiden att lägga på det för det är ett kul sätt att hitta inspo till att blogga. Men kanske kommer det lugnare perioder där man kan hänga på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.