Dark Mode Off / On
Städa

Julen åkte under tisdagen.

I tisdags kände jag att det var dags för julen att lämna hemmet. Så jag tog ner två kulor först då ljuset var bra, och fortsatte sedan med resten på kvällen. Då jag jobbat hemma hela veckan.

Jag sågade ner granen, så den är nu i flera delar på balkongen. Skönt att ha det gjort tills vi ska på tippen nästa gång. Det är ändå ganska skönt att fått bort julen, och låta våren komma in i hemmet. Nu städar jag i etapper för att hemmet ska bli riktigt rent och härligt. Sen blir det att köpa en bukett med tulpaner, men det är inte gjort ännu.

Igår så fixade jag lådor till skafferiet, vill du se så skriv en kommenterar så visar jag. Utöver det har jag också lagt in en frukostkorg/låda i kylskåpet där allt man kan ha till frukost finns. Jag blev inspirerad av min bästa vän Lisa av just frukostlåda. Jag älskar att organisera helt enkelt.

6 Comments

  1. Ja jag tycker det är skönt att både jul och nyår är över. Smart av dig att städa i etapper då man kan behöva vila ibland. Annars kan det kännas som det blir för mycket-

  2. Skönt att rensa bort julen. Får du se hur länge grannen ligger ute på balkongen då innan den åker till tippen. Du kan inte kasta ut den i skogen??
    Jag är med en organiserad person. Det är bra att ha en ”frukost” låda i kylen ??.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: