Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Med en ölburk i…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Handen brukar jag oftast, se till att föra över dess innehåll till ett glas. Dock testade vi bastun här första veckan i januari som Björn byggt, och som faktiskt även jag varit med och gjort saker på. Då kändes det helt okej med en ölburk i handen. För nog hör bastu och öl lite ihop?

8 Comments

  1. Ja det är oftast öl man har när man bastar. Kom ihåg att jag tror min gymnasieskola hade en bastu i ett av omklädningsrummen. Minns att flera brukade gå dit och basta och drick öl. Nu har jag inte druckit alkohol på jätte länge då jag äter mediciner som det är farligt att blanda med alkohol.

  2. Ja, öl & bastu hör ihop ?. Själv dricker jag inte öl. Håller mig till vin, cider & likör ??.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  3. Jag har aldrig druckit öl i en bastu men jag kan tänka mig att det går väldigt bra ihop. Det är ju också väldigt svalkande. Var så längesen jag bastade men skönt i värmen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.