Dark Mode Off / On
Me & i

Kick-off med Me&I i Nyköping på Blommenhof hotell.

I fredags åkte jag och min vän Lisa ner till Nyköping och hotell Blommenhof för kickoff med Me&I. Vilken helg! Lördagen började med en sjuktgod hotellfrukost och sedan gick vi för att kolla och handla ”gamla godingar” från tidigare säsongen. Sedan var det modevisning med nya plaggen, alltså de var helt fantastiskt fina! Och så himla kul att få lära sig om plaggen.

Vi fick lunch men min mage protesterade efter det så hade så ont att jag låg på hotellrummet. Missade en del på grund av det, men vad skulle man göra? Det var som det var. Jag tog ett bad till sist och så släppte det så pass att jag kunde delta på middagen. Det var jättetrevligt och gott.

Måste säga att sängarna på hotellet var helt ljuvliga och jag kan verkligen rekommendera ett besök dit.

Men sedan då kläderna, alltså du måste gå in och titta den artonde och beställ gärna från mig! Kan verkligen säga att denna säsong var min stil. Jag kommer lägga ut en partykod här på onsdag så du kan lägga en beställning!

18 Comments

 1. Vilken härligt kick off som ni var på, såg bilderna som du la ut i går. Kläderna ser verkligen så fina ut! Vad tråkigt att dina mage protesterade av maten, skönt att det släppte med ett bad så du kunde vara med på middagen

 2. Trevlig helg du har haft ?. Att åka iväg & byta miljö kan betyda Såå mycket! ?. Trist att din mage bala ur. Vad bra att sängarna var sköna ?. Men bra att du kunde vara med på middagen.
  Kul å känna att kolektionen nu är din stil.
  Får kolla in här extra på onsdag då.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 3. Vilken helg ni fick, Självklart kommer jag gå in och kika. Det skickas hem ifall man hittar något? Synd du bor så långt härifrån, annars hade jag fixat ett party

 4. Låter som en riktigt trevlig helg, minus det magonda då. Det är så jobbigt när det blir så där. Kul att du gillade kläderna och att de är din stil. Kommer du visa upp dom på bloggen sen eller blir det via någon annan sida? Blev lite nyfiken nämligen. 🙂

 5. Vilket läckert hotell! Å rummen såg verkligen inbjudande ut. Dessutom hade de ju ett badkar med tassar. Tänk så lyxigt det kan kännas att ha ett badkar. Å i ditt fall blev det ju räddningen.
  Lycka till med försäljningen av klädkollektionen av Me&I!

 6. Så härligt att åka dit på en kick-off. Tur att sängarna var sköna. Det var otur att du fick ont i magen men bra att det blev bättre så du kunde delta på middagen. Ser fram emot den artonde.

 7. Skönt att du mådde bättre på kvällen och kunde vara med på kvällens festligheter men det låter som du hade en trevlig helg i det stora hela i alla fall!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: