Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Oj jag minns inte senast jag verkligen gjorde bort mig. Jag kan känna mig bortkommen men bortgjord, mycket svårt att svara på när det var senast.

4 kommentarer

  1. Jag gjorde bort mig när jag hoppade in i fel bil en regnig kväll. Maken skulle hämta mig och det ösregnade så jag kastade mig in i bilen som var likadan som vår. Skrämde slag på en äldre man… Fastän det är många år sedan så minns jag det väl.

  2. Samma här tror jag, kan inte minnas när jag skulle ha gjort bort mig senast – däremot avskyr jag att stå och prata inför folk just av den anledningen – att jag är rätt för att göra bort mig. Men det tror jag många är – men kanske också att jag ofta står inför höga chefer och är rädd att det skall bli fel – även om jag har övat mycket på det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa