Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder Me & i

Min första Me&I visning.

Idag har jag haft min första visning som säljare för Me&I. Skulle du vilja handla så kan du fortfarande göra det. Hör av dig så får du min värdinnas partykod. Ovan ser du ett litet utbud av alla fina kläder!

7 Comments

  1. Dom gröna byxorna med den vita kaninen på är ju bara för söt. Hade jag haft en liten så hade jag helt klart köpt dessa byxor. Kläderna ser verkligen så fina ut

  2. De verkar ha så fina kläder. Hoppas du får sälja en del. När jag kollar på hemsidan så är det nog tyvärr lite för dyrt för att jag ska ha råd med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d