Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En Likör 43.

Förra veckan befann sig Björn i Indien på jobb. Han köpte med sig en likör 43 åt mig hem. Den ser jag framemot att få dricka något gott med. Jag har en plan att detta året köpa hem lite olika flaskor och fylla upp som ett litet barsortiment hemma. Får se om det blir så eller inte.

11 Comments

  1. På jobb i Indien – WOW! Det är nog inte så många som får den chansen. Så coolt! Hoppas likören smakar. Rolig idé med att ”inrätta” en bar. Det hade jag när jag bodde utomlands där allt vad dryck hette kostade en bråkdel av vad det går på här hemma.

  2. Så himla spännande, fin flaska ändå! De låter ju som en rolig idé att köpa flaskor från olika ställen och samla på sig lite! Kram ❤

  3. Så fint av honom att köpa en likör åt dig i Indien. Tycker flaskan är snygg den hoppas att den är god när du smakar den. Förstår att det kan vara roligt att ha lite olika alkoholhaltiga drycker hemma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: