Dark Mode Off / On
Hemma hos mig Loppis & second hand

På plats min symaskin av märket Huskvarna.

Nu äntligen har min symaskin fått sin plats i vardagsrummet. Det blev jättebra tycker jag och en del av mina Dalahästar står på den och bredvid.

10 Comments

  1. Den gamla symaskinen är jag väldigt avis på. Sååååååå fin den är, bästa dekorationen!
    Att du hade så många och så stora dalahästar visste jag inte. Snyggt!

  2. De där gamla sakerna är så fina. Min dotter hade en sådan, men vet inte vart den tog vägen då hon separerade. Hade jag haft plats hade jag också gjort lite sådant.

  3. Symaskinen fick en jättebra plats ??. Bra att du kunde ställa upp dina dalahästar på synmaskinen med ?. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  4. Du lyckas hitta en hel del fynd på marketplace. Den är verkligen fin symaskinen och det blev verkligen fin med dalahästarna både på den och vid sidan av. Det syns verkligen att du bor i Darlarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: