Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Hälsa & motion

En sista söndag i januari.

Så var det den sista söndagen i januari. Och två dagar kvar på denna första månad på året.

Jag och Skilla åkte ut till Kniva, där tog vi en promenad tillsammans med Björn. Och sedan åt vi lunch. Sedan blev det en resa till Björn farmor i Skäve. Där blev det lite fika och kortspel innan vi åkte tillbaka mot Kniva igen.

Vi åt middag hos Björn och så var den här dagen så gott som över. Tiden går onekligen snabbt på dagarna.

Imorgon kväll ska jag ha Amningskurs för blivande föräldrar igen, men då med folk den Dalarna. Sedan blir det uppehåll en vecka. Tänkte att jag vill ha en lugn vecka då jag fyller år den 11 februari.

3 Comments

  1. Då har du haft en riktigt rolig helg! Å uppladdningen för födelsedagen är inplanerad verkar det som. Du verkar fira trots att du inte nollar;-)

  2. Tiden går fort ?.
    Vad mysig söndag ?. Frisk luft, fika, spel & middag tillsammans.
    Kul med amnings kurs. Hoppas att det går bra.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.