Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Jag var inte där…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

När alla andra i min klass sov över i klassrummet i årskurs 5. Istället befann jag mig på Kreta. Vilket passade mig betydligt bättre. Det var inget jag saknade att inte sova i klassrummet en natt.

6 Comments

  1. Kreta låter ju faktiskt så mycket bättre än att sova i ett trångt klassrum med sina klasskompisar där det typ blir noll sömn, haha! Jag sov inte heller över med klassen när vi skulle göra de!
    Hoppas du fått en fantastisk start på veckan!
    Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa