Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

När, var och hur…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

När jag var liten brukade jag ofta leka med Barbie tillsammans med speciellt en vän.

Var vi lekte kunde egentligen endast fantasin sätta stopp på. Men då jag hade ett Barbiehus lekte vi gärna där.

Hur vi orkade leka från tidig morgon till sen eftermiddag och kväll är verkligen något jag imponeras av. Tänk vilken fantasi man hade som barn.

4 Comments

  1. Jag har också tänkt på det där många gånger. Tänk vilken fantasi man hade och energi för att inte tala om! Mina egna barn ligger verkligen i lä där. De har aldrig någonting att göra minsann.. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.