Dark Mode Off / On
My little pony

Sweet talk Ponies G1 – Chatterbox.

Jag såg på Tradera Chatterbox fanns där för ett bra pris, det är väldigt sällan just hon kommit ut. Jag har den lila Talk-a-lot sedan några år tillbaka. Men nu är alltså dessa kompletta i samlingen, båda talar dessutom vilket är jättekul. Älskar verkligen mina My little pony`s.

6 Comments

  1. Åh sådana flashbacks! Lekte alltid med dessa hemma hos farmor och farfar! Vad kul att du hittade den så det är komplett! Dom är ju så fina! Kram ❤

  2. Ljuvligt när man får ihop en komplett samling- va kul att du fått tag på det. Att samla på något, vad som gör en lite lycklig Ellerhur. Jag älskar ju min porslinsamling – skall försöka slänga/skänka annat gammalt och bara ha mitt älskade porslin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: