Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 6: Tiden går.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad gjorde du för 10 år sen?
 2. Vad är ett minne för fem år sen?
 3. Vad har du gjort om tre år?
 4. Vad går fortast, veckan eller helgen?
 5. Hur mycket ledig tid har du om dagarna?

Vad gjorde du för 10 år sen?
Var tvungen att gå tillbaka i arkivet. Visste sedan innan att det var dagen innan min 29-årsdag i alla fall. Eftersom jag fyller 39 år idag. Hur som helst, vi var i Kniva och William åkte tydligen pulka med sin tremänning. Björn fixade en snöslunga också.

Vad är ett minne för fem år sen?
Min mormors sista år i livet. Minns henne med glädje och mycket saknad. Hon levde där i februari fram tills oktober samma år. Året var varmt och hade en fin sommar trots att hösten kom med sorgen.

Vad går fortast, veckan eller helgen?
Båda.

Vad har du gjort om tre år?
Drömmar jag har måste fått slå in. Jag hoppas att livet fylls med massor av glädje. Det är det jag tänker har gjorts i mitt liv om tre år.

Hur mycket ledig tid har du om dagarna?
Jag försöker ofta fylla dagarna med saker. Helt enkelt för att ledig tid betyder att man har för lite att göra. Jag vill ha saker för mig.

16 Comments

 1. Stort grattis inför morgondagens födelsedag! Jag fick också gå in i arkivet och titta, perfekt med blogg då tycker jag! Ha en fantastisk födelsedag och hoppas alla dina drömmar slår in, både imorgon för de kommande åren ?

 2. Grattis en dag i förväg!
  Tror vi menar lite olika med ”ledig tid”. I alla fall hoppas jag det för annars blir jag orolig. Man behöver ledighet och återhämtning.
  Ha en fin fredag och helg!

 3. Stort GRATTIS på födelsedagen! Hoppas Björn och William firar dig och bjuder ut dig på en rolig restaurang.
  Precis som du fick även jag ”bläddra” tillbaka i bloggen. En himla tur att man (läs: jag) har en slags vardagsblogg:-)
  Den där tröjan – visst visade du den i Me&I:s sortiment. Tröjan är riktigt fräck och våraktig:-)

 4. Grattis på födelsedagen. Jag har skaffat en liten lägenhet i Norslund, bra förbindelser till stan och elvan ända fram till Herrhagsskogen där barn, barnbarn och barnbarnsbarn bor…

 5. Åren går verkligen fort tycker jag. Speciellt ju äldre man blir så har jag märkt det. Grattis på födelsedagen. Hoppas du får en fin dag och hinner njuta av helgen ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa