Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Dagens vuxna (tolka själv).

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Är nog mer ensam och olyckliga än tidigare generationer? Jag upplever att allt fler vuxna eller ja människor i ålder 30-65 (ja man är vuxen både innan och efter men det var fritt att tolka). Allt fler verkar dock ha problem med psykisk ohälsa och ja, något verkar ändå hänt vilket är sorgligt.

4 Comments

  1. Jag lider av psykisk ohälsa o är 41 pga traumatiska upplevelser tidigare i mitt liv men ja kämpar på ändå även om de är många ups n Downs

  2. Jag tror att många förr mådde också väldigt dåligt och var ensamma, men att det var mer tabu då. Men idag är det tyvärr väldigt många som är olyckliga och ensamma. Det är så sorgligt. Särskilt när det kommer till äldre människor.

  3. Psykisk ohälsa har tyvärr blivit en ”folksjukdom”, och det inte bara i Sverige. Är inte helt säker på om den sjukdomen i många fall är en diagnos när läkaren inte kommit på vad som är fel egentligen. Tror att vi som är 65 plus inte ens visste vad psykisk ohälsa var när vi 15-35, Bara en känska…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.