Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #37.

Hur skulle du gradera din självförtroendenivå?

Jag skrev ett inlägg om självförtroende och självkänsla som olika saker. Mitt självförtroende är ganska gott, jag vet vad har är bra på och vad jag kan. Min självkänsla däremot den är det svårare med, men jag jobbar på den.

Ett mål för mig är att bli mer ödmjuk inför mig själv.

1 Comment

  1. Jag är som du, mitt självförtroende är bra men inte självkänslan. Tyvärr gör det ibland att jag kan tvivla på det jag vet att jag kan och vet så självförtroendet drabbas ibland av den dåliga självkänslan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa