Vi var till Borlänge igår. Eller ja Björn, skulle till Biltema och jag och Skilla följde med. På vägen dit såg vi en fågel med lån näbb och efter efterforskningar har vi fått veta att det var en häger. Aldrig sett en sådan tidigare så det var ju en trevlig nyhet i livet.

Himlen var så otroligt vacker mot vattnet och även om jag inte fick någon bild på hägern som flyger där bland träden får ni i alla fall se den fagra himlen.

6 kommentarer

  1. Att se ett vilt, sällsynt djur eller fågel blir man glad av. Det är så mäktigt ????.
    Jättefin bild du tog på himlen ????.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Synd man missar att fotografera då man ser något ovanligt. Kul att ni kom på vad det kunde vara för fågel. Är galet dålig på just sådant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa