Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Min första kyss…

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Är fortfarande något som ger mig ont i magen att tänka på. Det är en av många händelser som påminner mig om något som först verkade så roligt, som sedan blev ett vidrigt minne jag önskar var ogjort. Om den kyssen aldrig varit, skulle så mycket varit annorlunda…

8 Comments

  1. Min första kyss var bra. Det är tråkigt när det bli så och man förväntar sej så mkt att det ska vara något bra. Kram ????

  2. Du verkar inte ha så många positiva och roliga minnen från din barndom. Jättesynd. För det är ju ofta just barndomen och tonåren som formar en som människa…

  3. Det är ett fint minne för mig, gick i nian och jag var så kär. Vi var tillsammans i nästan ett år och han var min första kärlek och en jättefin kille och vi hade det väldigt bra det år vi var tillsammans. ????

    Ledsen att du har tråkiga/jobbiga minnen, gör ont i mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: