Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

Älskade Skilla – Dagen du dog.

Skilla kom ur kopplet. Sprang iväg, ser henne komma springandes ut från skogen och du blev överkörd av en bil. Det gick så fort! Och nu är du död, jag har ditt blod på min kropp och jag skriker. Gråter, du ligger nu på Anicura och där ska du krimeras. Jag saknar dig älskade vän, du var mer en min hund då var min dotter.

Jag skriver detta för att slippa förklara för en och en. Allt gick så fort, idag runt halv tio! Jag saknar dig SKILLA, jag kommer aldrig glömma dig. Älskade lilla SkillaPillaPluttLutt.

10 Comments

  1. NEEEJ, vad ledsen jag blir för din skull!! Förstår hur du mår och känner då jag med förlorat älskade hundar. Det är den största skräcken att en sådan olycka ska hända och jag är ledsen att du fick uppleva det!
    Stor, stor kram och jag beklagar verkligen. Sköt om dig och låt det här ta den tid det tar.

    Kram

  2. Så otroligt ledsamt. Jag beklagar verkligen sorgen. Du verkligen älskade ju fina Skilla. Livet är inte rättvist, inte alls.
    Många styrkekramar…

  3. Beklagar sorgen, mitt hjärta tog tag i mig! Du om någon förtjänar medhåll i rätt riktning och den glädje och ljusa energin som du fick med Skilla kunde jag känna genom texterna. Så många år man har nu följt å läst dina texter… läst delarna som har gått upp å ner men den dagen Skilla komma till ditt liv har jag märkt vilken fint symbiost team ni hade, lyfte varandra på bästa sätt<3 Må lyckan vara med dig, massa omtankar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa