Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Älskade Skilla, min sorg & saknad – Inlägg från Facebook.

Älskade lilla vän två dygn utan dig.
Du är så saknad, jag går under.
Frågar mig gång på gång varför jag straffas? Vad för grymheter har jag gjort? Vad gör att jag förtjänar allt som kommer till mig? Jag är ett monster, allt jag rör vid blir till sten. Och jag skadar omgivning med mitt liv.

Så länge jag kan minnas har känslan av att jag förstör genom att leva funnits inom mig. Jag väntar på att psykriatrin ska ringa upp. Igår kväll förlamade hela min kropp, jag föll ner på golvet och låg där kunde inte resa mig. Björn fick lyfta mig upp och benen bara vek sig. Jag håller på att bli galen. Jag skriver för att få ur mig, inte för uppmärksamhet. Jag skriver för att jag måste, någonstans måste jag bara få ur mig mitt mörker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: